O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Nadal: Šanse Munara protiv Đokovića su ravne nuli
30. Maj 2018. godine
Prvi teniser sveta Rafael Nadal smatra da njegov sunarodnik Đaume Munar nema nikakve šanse u duelu sa našim Novakom Đokovićem.
Đoković i Munar, koji je trenutno na 155. mestu na ATP listi, sastaće se u sredu u drugom kolu Rolan Garosa, a Nadal ne veruje u iznenađenje, uprkos tome što je 21-godišnjak prethodno eliminisao Davida Ferera.

"Pa, taj zadatak će za njega biti veoma, veoma težak. Šanse da pobedi praktično su ravne nuli", surovo iskren je bio Nadal.

‘Bik sa Maljorke’ otvoreno je govorio da ne treba očekivati iznenađenje.

"Morate biti realni kada su takve situacije u pitanju i da sa tim saznanjem izađete na teren i uživate. Morate da znate da je potrebno da učinite neke stvari koje nekada niste morali kako biste uživali u meču. To je ono što je najvažnije – da prihvatite da je gotovo nemoguće da pobedite".

Kako kaže, koliko god je u sportu sve moguće, postoje trenuci kada baš i nije tako.

"Ali nikada ne znate šta može da se desi, naravno. Bio sam u takvim situacijama i deo mečeva koji su bili gotovo nemogući da se pobede. U tim situacijama stvarno igrate bez brige, bez pritiska i pokušavate da ostanete koncentrisani… Samo igrate, uživate i udarate lopticu hrabro jer znate da je potpuno nemoguće trijumfovati", zaključio je Rafa.

Đoković i Munar igraju u sredu prvi međusobni meč ne pre 12.30 po našem vremenu jer je postavljen kao drugi na programu na stadionu 'Suzan Lenglen'.

Izvor: B92
Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti