O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Vlasnik psa iz Beograda pronašao svoju mezimicu nakon tri go...
12. Februar 2019. godine
Kada je nestala pre tri godine Ema je slomila srce vlasnicima. Tražili su je, angažovali se, ali od nje nije bilo ni traga ni glasa. Danas, nakon pune tri godine, oni su se ponovo sreli.
Neverovatna priča nas vraća unazad, kada je Ema nestala iz doma u kome je živela kao kućni ljubimac. Ko zna gde je i kako živela sve ove godine, do trenutka kada je u Udruženje "Beta" Beograd stigao poziv savesnih građana.

Oni su javili volonterima i aktivistima za prava životinja da su pronašli psa, koji deluje kao da je vlasnički, prenosi PetFace.

Volonteri su odmah izašli na teren, psa odvli kod veterinara, a na osnovu čipa – odmah su pronašli podatke vlasnika i kontatkirali ga.

"Ljudi, vi ste neverovatni. U roku od sat vremena spojeni smo sa vlasnicima i Ema je danas, posle tri godine od nestanka, konačno ponovo u svom domu i sa svojom porodicom! Hvala svima koji su se angažovali da nađemo Eminu porodicu, hvala za informacije, na tolikom interesovanju, uspeli smo zajedno da učinimo nemoguće mogućim. Hvala i ovim divnim ljudima što ni posle toliko vremena nisu odustali od nje. Odmah su od nas otišli kod veterinara, ustanovljeno je da Ema nažalost ima srčanog crva, ali verujemo da će se i sa tim izboriti, posebno sada kada je okružena ljudima koji je obožavaju", napisali su volonteri "Bete".

Susret između Eme i njene porodice, protekao je dosta emotivno i veselo, a kako su naveli "Betovci" ni oni nisu odavno doživeli ovako emotivne trenutke.

"Još jednom smo se svi uverili koliko je važno čipovati pse i prijaviti nestanak! Vodite računa o tome! Ema ljubavi, želimo ti brz oporavak", napisali su za kraj.

Izvor: B92
Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti