O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Nikolić: Nije mudro da SNS sama formira vladu
11. Februar 2016. godine
Srpska napredna stranka je ta koja će odlučiti hoće li posle vanrednih parlamentarnih izbora praviti vlast sama, ukoliko to bude mogla, ili će ići u koalicije.
To je predsednik Srbije Tomislav nikolić izjavio za "Večernje novosti" i dodao da je pitanje da li je uopšte mudro da, u ovom vremenu, jedina stranka snosi odgovornost za sve teške državne odluke.

"Sve političke kombinacije doći će na "dnevni red" tek kada se završe izbori i kad vidimo rezultate. Ali, mislim da i rukovodstvo SNS treba dobro da razmisli da li je pametno u ovom trenutku da sve ostale stranke potisnu u opoziciju i tako ih praktično okrenu protiv sebe. I to je tema za analizu", kazao je Nikolić.

Na pitanje o medijskom ratu između funkcionera SNS i SPS i Nagoveštava li se kraj trogodišnjeg saveza, Nikolić je rekao:

"Politička scena Srbije praktično je u predizbornom periodu iako izbori nisu još formalno raspisani. A kada počne kampanja, tada prestaju koalicije. Potpuno je prirodno da se sada svako bori za svoju poziciju na političkoj pozornici. Svi hoće što bolji rezultat i tu nema ništa neobično. Dakle, i ove čarke i razmirice su uobičajene".

Predsednik Nikolić je dodao da će podržati predizbornu listu SNS i da će pomoći koliko bude mogao.

"Nema niko bolji na političkoj sceni", zaključio je on.

Foto: Tanjug, arhiva
Izvor; B92

Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti