O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
CeSID, Prva, B92 i Al Jazeera Balkans: Prvi do ishoda izbora
22. April 2016. godine
Prva i B92 jedine su televizije sa nacionalnom frekvencijom koje će zajedno sa Al Jazeera Balkans u izbornoj noći 24. aprila o izbornoj volji građana i proceni rezultata CeSID-a, prve informisati svoje gledaoce kao i posetioce portala B92.net, Prva.rs i Aljazeera.net/balkans
Zahvaljujući saradnji Antena grupa Srbija i i Centru za slobodne izbore i demokratiju (CeSID), u specijalnim emisijama „Izbori 2016.“ na TV B92 i „Glas Srbije 2016.“ na Prvoj televiziji , 24. aprila od 20h građani Srbije imaće priliku da prate rezultate glasanja iz minuta u minut, dok regionalni ekskluzivitet u prenošenju izborne volje građana Srbije pripada Al Jazeeri Balkans.

Sve najvažnije informacije i podatke kao i najmoderniji grafički prikaz glasanja i buduće parlamentarne mape Srbije na televiziji B92 predstaviće domaćini emisije „Izbori 2016.“ Ivana Konstantinović i Slavko Beleslin, dok će novinarka Suzana Trninić ugostiti neke od najrelevantnijih predstavnika političkih partija koji su učestvovali na izborima i saznati šta misle o rezultatima, kakva su njihova očekivanja ali i raspoloženje u najnapetijem delu izborne noći.

Specijalnu emisiju „Glas Srbije 2016.“ na Prvoj televiziji vodiće Zoran Baranac, koji će u studiju sa prominentnim gostima razgovarati o toku izbora, njihovim očekivanjima i procenama kao i Aleksandra Janić koja će iz posebno opremljenog studija uz najmoderniji grafički prikaz prenositi i komentarisati prve procene izbornih rezultata. Informativni deo emisije vodiće Ana Mitić a iskusni reporteri izveštavaće iz izbornih štabova. Prve procene, promene izbornih rezultata kroz 3D grafički prikaz, promene u skupštinskom sastavu i moguće koalicije, komentarisaće uživo iz studija brojni gosti Prve televizije - analitičari, komentatori, tviteraši, političari, javne ličnosti.

S poštovanjem,

CeSID i televizije Prva, B92 i Al Jazeera Balkans

Izvor: B92

Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti